FESTIVALUL LUMINII 2011 – 10 000 de lumini pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor marunte

Posted By on June 13, 2011

Dragi prieteni, / Stimati parteneri,

Sambata, 4 iunie in Parcul Carol din Bucuresti, Cercetasii Romaniei va asteapta sa petreceti o altfel de seara de vara in capitala, la Festivalul Luminii 2011, incepand cu ora 21.00.

Va vom intampina cu un peisaj deosebit oferit de cele peste 10000 de lumanari aprinse pe aleile parcului. Va dorim apoi sa redescoperiti bucuria lucrurilor marunte pe care le veti intalni printre acestea:

  • Spectacol cu foc si lumini oferit de ArtFusion
  • Pantomima cu tineri amatori
  • Lumina din Sufletele Copiilor – Expozitie de fotografie si picturi amenajata de elevii Scolii Pia Bratianu
  • Cantece de munte alaturi de Cercetasii Romaniei
  • Foto Fantasy – pentru cateva secunde fiecare se poate pune in “pielea” unei lumanari sau a unui cercetas. Fotografiile vor putea fi descarcate de pe www.festivalul-luminii.ro/galerie-foto/photo-fantasy
  • Joc, joc – cei dornici de miscare se pot juca impreuna cu cercetasii, la fel ca in copilarie
  • Greierele parcului – cei dornici sa priveasca stelele in linistea notelor unei viori se pot alatura greierelui parcului si instrumentului sau nobil
  • (A)Prinde-ti visele – o dorinta, un vis, o multumire, o suparare, o clipa de bine vor aprinde o lumanare in parc. Fiecare trcator poate face asta. Coltul viselor va fi coordonat de Scoala Pia Bratianu.
  • Aleea Bucuriilor Simple – Vizitatorii sunt indemnati sa spuna si altora care sunt Lucrurile Marunte care le bucura sufletul

http://scout.ro/cd/wp-content/uploads/2011/06/221885_10150173742480759_301109310758_7291343_4252457_n1.jpgAflat la a patra editie in Bucuresti pentru prima data evenimentul va fi transmis live pe www.festivalul-luminii.ro

Festivalul Luminii 2011 este un proiect sincron realizat de Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei in 23 de orase din tara. Asta inseamna ca lumanarile aprinse in Bucuresti vor creste la aproape 200 000 numarul cutiutelor ce au luminat Romania la aceasta editie.

In Bucuresti evenimentul va fi posibil datorita colaborarii dintre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, Primaria Capitalei si toate organizatiile de tineret partenere.

Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie,

Marius Barticel, coordonator eveniment Bucuresti, marius.barticel@scout.ro / 0723880331

Cristina Farcas, PR eveniment Bucuresti, cristina.farcas@scout.ro / 0765419601

Fotografii si detalii din toata tara pe www.festivalul-luminii.ro

Cele 8 locații în care Festivalul s-a amânat sunt: Cluj-Napoca, București, Brașov, Iași, Miercurea-Ciuc, Pucioasa, Seini, Timișoara și Tîrgu-Mureș. Pentru detalii despre datele la cere vrem sa re-organizam Festivalul și alte informatii despre program vă invităm să urmăriți evenimentul în fiecare locație pe Facebook:

De asemenea, vă invităm pe http://www.facebook.com/festivalul.luminii pentru a vedea ecouri foto și video din cele 14 locații în care Festivalul Luminii a avut loc deja.

Comments

Leave a Reply

Atentiune: S-ar putea ca ce comentati sa nu apara pe site in prima faza, deoarece comentariile sunt moderate, inainte de a fi publicate. Rabdarea este o virtute in aceste conditii, nu e nevoie sa comentati de mai multe ori ca nu a fost nici o eroare.