Event in anul 2009 pentru C.L. “Panaitescu”

Posted By on July 11, 2009

Centrul local “Panaitescu” anunta cu mandrie ca anul acesta a reusit sa cucereasca atat locul I in cadrul competitiei Bipiloniada, de anul acesta, cat si cucerirea trofeului Cupa Izvoarelor.

Felicitari patrulei “Maciapucopaca” (Petre Andrei, Aldea Octavia, Ivanciu Ioana, Stan Alexandru, Beer Mihnea, Stuparu Bogdan) pentru premiul I la BiPiloniada 2009. Click pentru a afla mai multe despre BiPiloniada 2009

La Cupa Izvoarelor, ca in fiecare an, s-a acordat trofeul pe centre locale. Cu toate ca C.L. “Panaitescu” nu a obtinut premii decat la hike-ul temerarilor si la jocuri, si-a adjudecat din nou, dupa 4 ani de pauza, trofeul Cupa Izvoarelor. Mai multe despre Cupa Izvoarelor din 2009 puteti afla de aici. Pozele facute de liderul Oana Jinga pot fi vizualizate de aici.

Comments

One Response to “Event in anul 2009 pentru C.L. “Panaitescu””

  1. ex-sefa says:

    The happiest scout day, bineinteles dupa cea de acum 5 ani cand am luat noi cupa 🙂
    Oricum, n-o sa uit niciodata momentul in care domnul Almasi a strigat Panaitescuuuuu

Leave a Reply

Atentiune: S-ar putea ca ce comentati sa nu apara pe site in prima faza, deoarece comentariile sunt moderate, inainte de a fi publicate. Rabdarea este o virtute in aceste conditii, nu e nevoie sa comentati de mai multe ori ca nu a fost nici o eroare.