București Quest 2011

Posted By on March 12, 2011

Candva demult, acolo unde astazi este Bucurestiul, exista o maaare campie, goala, fara niciun locuitor. Ciobanasul Bucur, ajuns pe aceste meleaguri pune bazele cetatii, care mai tarziu s-a dezvoltat, devenind astazi orasul mare si infloritor.

bqpngnet.png

Bucur impreuna cu locuitorii cetatii au format in scurt timp o comunitate infloritoare, in care oamenii erau prieteni unii cu altii. Mai tarziu, mica cetate a crescut, devenind capitala tarii. Asa a si ramas pana in zilele noastre.

Intre 8 si 10 aprilie noi, actualii cetateni ai orasului, te provocam sa iti muti resedinta de la tine din cetate la noi, in cetatea Bucurestiului. Vom reinvia vremuri demult apuse, vom descoperi impreuna misterele cetatii, menestrelii vor canta panla zi, iar noi vom lega prietenii care vor dainui peste ani si ani!


Comments

One Response to “București Quest 2011”

  1. Mates George says:

    have fun ppl 😀 !

Leave a Reply

Atentiune: S-ar putea ca ce comentati sa nu apara pe site in prima faza, deoarece comentariile sunt moderate, inainte de a fi publicate. Rabdarea este o virtute in aceste conditii, nu e nevoie sa comentati de mai multe ori ca nu a fost nici o eroare.